Schoonmaakdienst

Clean is echt schoon

Specialistische reiniging

Wilt u aanleunwoningen, kantoorruimtes, behandelruimtes, operatiekamers, laboratoria en andere ruimtes in uw zorginstelling laten reinigen? Farma Care Solutions beschikt over de benodigde certificaten om deze specialistische reiniging voor u uit te voeren. Aan schoonmaken in de gezondheidszorg zijn andere eisen verbonden dan aan reguliere schoonmaak. De schoonmakers van Farma Care Solutions zijn opgeleid om professionele reiniging en desinfectie in de medische sector uit te voeren. Begeleiding en instructie van onze medewerkers zijn erop gericht om efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd vakwerk te leveren.

Offerte schoonmaak op maat

Schoonmaken is maatwerk. Omdat iedere opdracht anders is en de wensen per schoonmaakopdracht verschillen, maken wij offertes op maat. Voor een vrijblijvende offerte vult u het contactformulier in. Wij nemen tijdens kantooruren binnen drie uur contact met u op.

Vloeronderhoud

Ook voor vloerreiniging bent u bij Farma Care Solutions aan het juiste adres. In de dagelijkse schoonmaak reinigen wij ook vloeren. Afhankelijk van het type vloer is periodiek extra onderhoud noodzakelijk. Farma Care Solutions beschikt over de vakkennis om iedere vloer de juiste behandeling te geven. Door gebruik van de beste materialen en technieken voor het onderhoud ziet uw vloer er mooi en schoon uit en kunt u investeren in een nieuwe vloer langer uitstellen.

Glasbewassing

Schone ramen dragen bij aan een frisse, professionele uitstraling van uw pand. De glazenwassers van Farma Care Solutions kunnen ramen en kozijnen voor u reinigen, of het nu gaat om ramen op de begane grond of ramen op grote hoogte. De gediplomeerde glazenwassers van Farma Care Solutions werken op een verantwoorde, veilige manier.

Steriele ruimten ons specialisme

Specialistisch werk is voor ons standaard. Schoonmaken van steriele ruimtes is een vak apart. Wij hebben schoonmakers in dienst die gediplomeerd zijn voor de specialistische reiniging van steriele ruimtes. De producten en voorschriften die zij gebruiken zorgen ervoor dat de door hen behandelde ruimtes gegarandeerd steriel zijn!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Farma Care Solution cares about you!