Over ons

Historie

Sinds 2006 is oprichter Wail Shaaban afgestudeerd als apotheker. Na 1,5 jaar als apotheker in een ziekenhuis te hebben gewerkt, heeft hij ervoor gekozen de openbare farmacie in te gaan. Al snel was duidelijk dat er veel uitdagingen zijn binnen de farmacie. De focus kwam al snel op instellingen te liggen. Verpleeghuizen, verzorgingshuizen, ggz, gehandicaptenzorg, allemaal instellingen die bediend zijn door Wail Shaaban. In 2012 heeft Wail Shaaban samen met 3 andere partners een apotheek opgericht met als doelgroep instellingen. De 5 jaar daarna is er maximale focus geweest op alles wat met instellingen te maken heeft. Een greep uit de vraagstukken die speciale aandacht kregen:

  • Wat gaat er goed en wat gaat er mis binnen instellingen
  • Hoe zorgen we ervoor dat er zo efficiënt mogelijk en zo veilig mogelijk tegen de laagste kosten beleverd kan worden
  • Hoe zorgen we ervoor dat verzorgenden en verpleegkundigen goed op de hoogte zijn van werkwijzen en wet en regelgeving?
  • Hoe zorgen we ervoor dat er geen voorraden op de afdelingen ontstaan en dat er geen voorraden opgeslagen worden

Bovenstaande vragen golden in eerste instantie voor de medicatievoorziening, maar al snel werd duidelijk dat de vragen ook golden voor hulpmiddelen: incontinentiematerialen, diabetesmaterialen, stomaproducten en wondmaterialen.

Met name binnen instellingen dient er met veel zaken rekening gehouden te worden: zorgverzekeraarseisen, ruimte op de afdeling, snelheid van levering, juiste aantallen om facturering aan cliënten te voorkomen etc. Complexe combinaties van vraagstukken die tot het ontstaan van Farma Care Solutions leidden.

Kwaliteit, transparantie, efficiëntie, IGJ proof en laagste kosten zijn de drijfveren van Farma Care Solutions en zult u snel herkennen in de dienstverlening.

 

Medische zorg blijft betaalbaar bij Farma Care Solutions

Medische hulpmiddelen en zorggerelateerde dienstverlening zijn onze kracht

Of u nu op zoek bent naar advies voor uw locatie of medische hulpmiddelen voor uw bewoners of medische wegwerpartikelen voor uw personeel, bij Farma Care Solutions bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze klanten naar volle tevredenheid te helpen. Wij kunnen onze kwaliteit garanderen doordat wij onze artikelen zelf leveren en onze diensten in eigen beheer houden. Bundeling van al deze activiteiten is onze kracht.

Zorg betaalbaar met behoud van kwaliteit

Dankzij ruime ervaring in de zorgsector weet de oprichter van Farma Care Solutions precies wat uw behoefte is. Kwaliteit van de zorgverlening aan uw bewoners staat voorop. Om de kwaliteit van medische verzorging te waarborgen, zal een groot deel van uw verzorgingsbudget hiervoor gereserveerd zijn. Medische producten, disposables, schoonmaak en bezorging kunnen wij door bundeling scherp aanbieden. Als gevolg hiervan heeft u lagere prijzen zodat uw budget voor de zorgverlening optimaal benut kan worden.

Gespecialiseerd in levering door heel Nederland

Inmiddels wordt ons totaalconcept al door veel zorggerelateerde ondernemingen afgenomen. Farma Care Solutions is actief in heel Nederland en is gericht op levering van medische hulpmiddelen en wegwerpartikelen aan ziekenhuizen, huisartsen- en tandartspraktijken, apotheken, verpleeghuizen, verzorgingstehuizen (inclusief aanleunwoningen) en andere zorginstellingen. Klanten kunnen rechtstreeks bestellen via onze webshops en ons eigen zorgportaal. Voor cleaning en delivering geven wij u persoonlijk advies en maken wij graag een offerte op maat.

24 uur per dag bereikbaar en spoedlevering mogelijk

Zorg gaat dag en nacht door. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Met inzet van onze eigen bezorgdienst kunnen wij binnen drie uur medical devices en disposables leveren in alle provincies van Nederland.

Neem nu contact op voor betaalbare medische hulpmiddelen en zorggerelateerde dienstverlening.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Farma Care Solution cares about you!