Bezorging

Delivering snel en vakkundig

Bezorgdienst voor zorggerelateerde ondernemingen

Aan bezorging voor zorggerelateerde ondernemingen zijn specifieke eisen verbonden. Farma Care Solutions is met haar afdeling Delivering de specialist in het vervoer van zorggerelateerde producten zoals gekoelde producten en specialistische geneesmiddelen zoals oncolytica.

Al jarenlang worden zorginstellingen in heel Nederland bevoorraad door onze bezorgers van Farma Care. De bezorgers zijn uitstekend opgeleid en bewaken de eisen rond het vervoer. Zo wordt uw bestelling afgeleverd op exact de plek waar deze gewenst is, namelijk op de afdeling of bij de bewoner. Privacy en veiligheid zijn gegarandeerd.

Spoedbestelling mogelijk, 24 uur per dag

Zorg gaat altijd door. Dag en nacht kunt u wondverbandmiddelen of andere medische artikelen nodig hebben. Wij zijn altijd beschikbaar en kunnen door heel Nederland binnen drie uur leveren. Farma Care Solutions beschikt over eigen bezorgauto’s. Door met eigen bezorgers te werken kunnen wij kwaliteit en snelheid garanderen.

Kwaliteit gewaarborgd door GDPGood Distribution Practice

Onze bezorgdiensten vallen onder de richtlijnen van Good Distribution Practice (GDP). Dit keurmerk houdt in dat wij voldoen aan alle eisen voor vervoer en aflevering van medische producten. Zo moeten bepaalde medische artikelen bijvoorbeeld in een koelkast vervoerd worden. Onze bezorger houdt de temperatuur van zijn bestelling tijdens het transport en de aflevering nauwlettend in de gaten en registreert deze.

Kostenbesparing op uw bezorgkosten

Wanneer u meerdere orders plaats, stemt ons bezorgsysteem de bezorging zo af, dat waar mogelijk ritten gecombineerd worden. Dus in plaats van twee ritten in te plannen, zorgen wij ervoor dat alle producten in één keer worden geleverd. De kostenbesparing is voor u!

Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte van onze medische koeriersdiensten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Farma Care Solution cares about you!